Μενού
Το καλάθι σου

Blog RSS Feed

Blog

02 Sep Ευοίωνο το μέλλον για τον κλάδο των κουφωμάτων για την επόμενη δεκαετία!
0 207
Ο κλάδος των κουφωμάτων θα έχει τις μεγαλύτερες ωφέλειες από το νέο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ, που από τις αρχές του 2021 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί και αφού οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.Με δεδομένο ότι στα σχετικά μέχρι σήμερα προγράμματα των πρ..
01 Sep SMARTIA M8200: Ανακαλύψτε τις νέες στιβαρές βάσεις για εύκολη τοποθέτηση M8217 & M8219
0 84
Το SΜΑRΤΙΑ M8200 είναι ένα σύστημα κάθετης στήριξης για γυάλινα κάγκελα που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και στιβαρή κατασκευή. Πρόσφατα αναπτύχθηκαν 2 νέες βάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα στήριξης, οι M8217 και M8219.Το συγκριτικό πλεονέκτημα των νέων βάσεων για τη σειρά M8200, είναι η δυνατότητα τοποθέτησής τους ακριβώς στην άκρη του μπαλκονι..
31 Aug ALUMIL Academy: Αναβαθμίζεται περαιτέρω με νέα καινοτόμα προγράμματα δια βίου μάθησης
0 99
Η ALUMILAcademy ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της το 2019, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ευρεία αποδοχή από τον κατασκευαστικό κλάδο. Μέσα από τα εμπεριστατωμένα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αναβαθμίζοντας τους ως επαγγελματίες.Βασιζόμενη στην θετική ανταπόκριση του..
30 Aug Alumil: Η ελληνική «πατέντα» θερμομέτρησης φτιάχνεται στο Κιλκίς – Η εταιρεία που «γοήτευσε» την Google
0 109
Ελληνικής τεχνολογίας πατέντα αποτελεί το σύστημα ανέπαφης και ταχείας θερμομέτρησης, που εγκατέστησαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Πρόκειται για το Smart Gate, που κατασκεύασε η Alumil, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες με εξειδίκευση στον τομέα έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.  Η νέα συ..
29 Aug Εντυπωσιάζει το νέο εταιρικό βίντεο της Alumil!
0 52
Εδώ και 30 χρόνια, η ALUMIL εξελίσσεται και θέτει τον πήχη όλο και ψηλότερα, με έναν βασικό στόχο. Να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων.Η καινοτομία μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη είναι οι βασικοί οδηγοί της εταιρείας στη μέχρι τώρα 30ετή πορεία της. Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, με υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής,..
28 Aug Πώς θα μπείτε στο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον του Σεπτεμβρίου
0 11
Πολύ περισσότεροι θα είναι οι φετινοί δικαιούχοι του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» του Σεπτεμβρίου, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος θα μειώσει τις εισοδηματικές κατηγορίες από 7 σε 5, ενώ θα αυξηθεί το… ταβάνι των οικονομικών κριτηρίων – πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και η μεσαία τάξη θα μπορεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις.Όπως αναφέρουν ..
27 Aug ALUMIL: Πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης εμπόρων & κατασκευαστών “ALUMILIA”
0 12
Στην ALUMIL, οι συνεργάτες αποτελούν τη βασική πηγή έμπνευσης και βοηθούν την εταιρεία να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερη.Το πρόγραμμα επιβράβευσης “ALUMILIA” αντανακλά τη βαθιά επιθυμία της καταξιωμένης εταιρείας αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου να ανταμείψει όλους όσους την εμπιστεύονται καθημερινά.Γιατί οι συνεργάτες της ALUMIL, είναι συ..
26 Aug Πώς να επιλέξω την κατάλληλη σίτα για το χώρο μου;
0 48
Η ανάγκη ύπαρξης αντικουνουπικών  συστημάτων  είναι εμφανής όχι μόνο  κατά τους θερινούς μήνες , αλλά ολόκληρο το έτος. Παρέχουν πρωτίστως προστασία από  την είσοδο ενοχλητικών εντόμων  τα οποία  μπορούν να μας  μεταφέρουν σοβαρές νόσους.Αυτό υποστηρίζει και  ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς σε άρθρο του στο προσωπικό του blog, τονίζοντας πως « ..
25 Aug Πώς να επιλέξω σωστά τα μοτέρ των ρολών μου;
0 15
Πώς να επιλέξω σωστά τα μοτέρ των ρολών μουΈνας κρίσιμος παράγοντας για την βέλτιστη λειτουργία των ρολών  σας  είναι η ορθή  επιλογή του ηλεκτρικού  μηχανισμού,  προκειμένου να προσδίδει σε αυτά την  μέγιστη άνεση, ευελιξία και το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Πώς όμως  θα φτάσετε  στην σωστή επιλογή του μηχανισμού; Τί πρέπει να προσέξετε;Παρακάτω ..
24 Aug ALUMIL: Ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια του 2020 εξοπλίστηκε με συστήματά της
0 49
Το 2020 σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας δεκαετίας και το CNN Style δημοσίευσε τα 20 πιο σημαντικό κτίρια ανά τον κόσμο που πρόκειται να δώσουν μία ξεχωριστή μορφή στις πόλεις – αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αρχιτεκτονική. Μάλιστα, η πρώτη αναφορά του άρθρου γίνεται για το κτίριο που εξόπλισε η ALUMIL με τα συστήματά της, το ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας.